Hoya linearis

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Stil mig ikke i direkte sollys

Lad planten tørre ud mellem vanding

højde

ca. 50-70 cm lang inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Hoya linearis vokser vildt i Asien. De lange edderkoplignende arme giver den et råt og ‘jungleværdigt’ udseende.

Hoya linearis: Nem og alsidig hængeplante

Med den rette pleje vokser den sig hurtigt stor og får lange, vidtstrækkende arme. Det er en dejlig nem plante. Den behøver ikke overdreven opmærksomhed og trives de fleste steder i dit hjem. Den vil dog gerne have mulighed for at strække sine lange arme, så hæng den gerne op eller lad den falde ud over en hylde. Stil den måske endda i en Plant Box fra Ferm, og lad den kravle ud over for et ekstra jungle look. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Hoya linearis er oprindeligt fra et mere tropisk klima, så derfor trives den bedst i temperaturer over 15 C. Det er vigtigt, at den får lov til at tørre ud mellem vanding. Når du vander din Hoya linearis, så sørg for at vande den godt op og lad alt det overskydende vand løbe fra. Stil den eksempelvis i håndvasken, vand den helt op og lad planten stå i 15 minutter, så overskydende vand let kan løbe fra. Hvis rødderne står i vand vil det medføre, at de rådner – og så er din Hoya linearis hverken tilfreds eller endvidere interessant.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×