350 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med vandrende skygge

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 40-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Varenummer (SKU): UP20200013 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Japansk Løn er et lille løvfældende træ med en let og elegant vækst. Træet har ahornlignende blade som skaber en forfriskende kontrast med sin dybe, mørkerøde farve. Træet er langsomt voksende og er velegnet til at blive plantet i krukke hvor den vil kunne pryde altanen i mange år.

Japansk Løn: Et majestætisk indspark til altanen

Træet er fuld hårdfør ved almindelig dansk vinter og egner sig særligt godt til tilplantning i krukke. I perioder med meget hård frost kan det være en fordel at beskytte planten ved at dække jorden med kakaoflis og stille den i læ op ad en husmur. Læ er vigtigt, da de tynde, fintformede blade ikke tåler kraftig vind.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Japansk Løn trives bedst i halvskygge da de tynde, fintformede blade kan blive sveden af direkte sollys. Vand med måde da planten hverken tåler udtørring eller overvanding. Placer planten for den står i læ da den tynde løv ikke tåler kraftig vind.

TOP