Japansk Star

Fra 75 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

 

placering2I halvskygge på din altan

 

vand2

Moderat – tåler overvanding

 

højde

Ca. 20-40 cm høj med krukke

 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Japansk Star (Carex morrowii ‘Ice Dance’) er en smuk stedsegrøn græs med aflange hvidbrogede blade. Dens blade holder en flot farve året rundt, og blomstrer i april-maj måned. Japansk Star kan blive op til 50 cm høj, og formerer sig ved underjordiske udløbere. Græssen trives bedst i sol til halvskygge, og er desuden er meget hårdfør, idet den tåler frost og overvanding. Hvis bladene er blevet frostskadet i vinterens løb, kan de klippes tilbage om foråret.

JAPANSK STAR: Perfekte græsser

Prydgræsser kan både give en vild og frodig altan, men er også fin til et mere stilfuldt og rent look. De er nogle af de nemmeste planter at have udendørs, da de kræver minimal pleje. Prydgræsser angribes sjældent af skadedyr og sygdomme, og er derfor den perfekte plante for begyndere.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

TOP
×