Julerosekassen

Fra 370 kr.

Ryd
Stk.

Hvor stor bliver jeg? ca. 40 cm høj med altankasse

Hvor krævende er jeg? Nem

Hvor har jeg det bedst? På en lys altan eller terrasse

Hvor tørstig er jeg? Giv mig vand ca. 1-2 gange om ugen

Beskrivelse

Med Julerosekassen får du en elegant og smuk favoritkasse som står med små fine blomster henover vinteren. Med denne favoritkasse får du en altankasse fyldt med de skønne juleroser som pynter på altanen i de kolde måneder. Det er en smuk og stedsegrøn staude, der blomstrer når næsten intet andet gør. Det er en stærk og vinterhårdfør plante, der blomstrer fra omkring november til april alt afhængig af, hvor hård en vinter vi får.

Julerosekassen: Din genvej til en yndig vinteraltan

Julerosen findes naturligt i alperne og i dele af Østeuropa, så den er vant til kolde omgivelser. Sørg for at den står et sted med halvskygge, da den naturligt vokser i den yderste del af skovbrynet, hvor der både er skygge og sol. For en ekstralækker vinteraltan kan du kombinere denne Julerosekasse med Julerosen i en Greenify krukke.

PLEJE

Placer den et sted med halvskygge, da den vokser naturligt i den yderste del af skovbrynet, hvor der både er skygge og sol. Den skal helst ikke tørre ud mellem vanding, men skal heller ikke stå at soppe i vand.

Hvis man gerne vil sikre sig at Julerosen blomstre igen år eller år, kan det være en godt idé at give planten noget kalk.

Beskær kun plantens blade hvis de er syge/visne. Det er vigtigt at planten gemmer al sin energi til blomstring og frøsætning. Hvis den beskæres for voldsomt, kan det være den ikke har energi nok til blomstring næste år.

Planten indeholder stoffet helleborin, heraf det latinske navn. Stoffet er giftigt, og kan give udslæt. Hav derfor handsker på, hvis du skal håndtere planten i længere tid.

TOP
×