Juletræ
Flere størrelser

Fra 650 kr.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Få årets juletræ leveret til døren – også hvis du bor på 5. sal.

Alle træer er håndplukket og ægte Nordmannsgran af flotteste kvalitet!

Find den størrelse der passer til dig, og vælg om du ønsker, at vi leverer træet med en klassisk juletræsfod.

Varenummer (SKU): 440068200000000 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Vi håndplukker dit juletræ for at sikre, at kun det flotteste træ, når ud til dig.  Alle træerne er ægte Nordmannsgran i flotteste kvalitet, dyrket på lokal plantage. Vi fælder træerne kort inden levering, så de kan stå flot hos dig julen over. Nordmannsgran har ry for at være det nåletræ, der holder længst på nålene. Du kan vælge at få påsat en fod (klassisk juletræsfod i træ), så du blot skal pynte træet og lægge pakker under.

Juletræ leveret til døren

Lad Greenify levere dit juletræ til døren, så du kan bruge tid på dét der virkelig betyder noget. Vi ved godt, at det kan være svært at opfylde dine forventninger til hvordan juletræet skal se ud, når du bestiller det på nettet. Derfor sørger vi også for at kvalitetssikre alle træerne, inden vi leverer til dig! Det betyder også, at det kun er de flotteste træer, der klarer sig gennem nåleøjet.

Du kan også finde grønne julekugler og smukke julebuketter og få alle julens grønne elementer leveret hjem til dig...

Yderligere information

Vælg afhentning af juletræ

Ja, jeg ønsker afhentning af juletræ i uge 1. (400 kr), Nej

PLEJE

Nordmannsgrantræer er kendt for deres lange holdbarhed. Dog anbefaler vi at træet ikke står inde i en varm stue i mere end 14 dage, for at undgå at træet drysser meget.

Vi anbefaler at du først stiller dit træ ind i varmen når du er klar til at pynte det. Stil evt. træet køligt i en spand vand og lad det suge godt med vand indtil da – det vil hjælpe træet til at holde sig fugtigt længere, og minimere drys.

TOP
×