Kæmpe Monstera

Fra 3,600 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering5

Trives bedst på en lys placering uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang hver anden uge

højde

Ca. 150-170 cm inkl. krukke – denne plante har en stor volumen og kræver meget plads

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Kæmpe Monstera (Monstera Deliciosa); statement-planten over dem alle! Du kender den måske også som Fingerfilodendron. Planten er kendt for sine store, karakteristiske blade med dybe fliger, men også sin taknemmelighed når det kommer til pasning. Dette pragteksemplar af en plante vil uden tvivl skabe blikfang og tilføre ægte junglestemning til ethvert hjem!

Kæmpe Monstera: Junglens konge

Vores Kæmpe Monstera kunne sikkert fortælle mange gode historier grundet plantens alder. Det har taget rigtig mange år for planten at vokse sig til sin imponerende størrelse med sine enorme blade, tykke stamme og fyldige volumen. Denne plante er en skulptur i sig selv og uden tvivl junglens konge.

Den smukke plante fik en masse opmærksomhed fra både boligmagasiner, bloggere og indretningsarkitekter for et par år siden, men planten er faktisk blevet brugt som stueplante i rigtig mange år. Mange kan sikkert huske planten fra deres forældres eller bedsteforældres hjem. Nu har den altså fået en renæssance og nogen kender den måske i dag som “bloggerplanten”.

OBS. Naturlige ar og knubs kan forekomme grundet plantens alder.

Hold din Monsteras blade naturligt blanke med Greenifys næringsrige bladgødning ‘Jungle Mist’ – din plante vil takke dig!

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Dette er især vigtigt med en tung plante som denne. Ved brug af filtdutter skaber man samtidig cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Monstera er en rigtig nem plante at holde og kræver minimal pleje. Planten er forholdsvis mørketolerant, men trives bedst på en lys placering. Dog skal du undgå at placere din Monstera i direkte sollys om sommeren, da det kan give bladene brændmærker.

Monstera kan godt klare lidt forsømmelse og må gerne tørre lidt ud mellem vandingerne. Vand derfor kun planten hvis jorden er tør. Vær opmærksom på, at planter i store krukker tørrer langsommere ud end planter i små krukker.

Hold plantens blade rene og støvfri. Snavsopbygning på bladene forhindrer planten i at absorbere solens stråler.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×