Kæmpe Opstammet Gummitræ

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst i et lyst rum tæt på vinduet

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver 14. dag

højde

Findes i fleres størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Kæmpe Opstammet Gummitræ (Ficus Elastica ‘Robusta’) er et smukt træ som vil pynte et hvert hjem. Planten kommer fra Asien og er én af de mest populære Ficus-arter.

Kæmpe Opstammet Gummitræ: MAKSIMAL ELEGANCE

Dette smukke træ giver karakter til et hvert hjem. Træet er relativt nemt at holde, hvis det står lyst og får tiltrækkeligt med vand.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Gummitræet er en klassisk stueplante, som har det godt i et lyst rum, gerne tæt på et vindue. Det kan godt tåle at stå i direkte sollys, men hold øje med det indover sommeren, når solen stråler er stærkest. Når man skal vande store planter er det vigtigt, at man giver planten meget vand. Jo større planten er jo mere vand skal der til. Vi anbefaler, at du vander dit Opstammede Gummitræ med 3 – 5 liter vand 1 – 4 gange om måneden. Gummitræer er ikke glade for overvanding, så vand kun når jorden er tørret let ud.

Gød gerne dit Gummitræ i vækstsæsonen.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×