Kæmpe Verbena

Fra 165 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en solrig placering

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 50-70 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Kæmpe Verbena er en stor jernurt som vil pryde enhver altan med sine små velduftende, lysviolette blomster. Planten blomstrer i juli-oktober og kan blive op til 1,5 meter høj. Den tåler relativt meget tørke, så derfor er den også yderst velegnet til krukker.

Kæmpe Verbena: Dyrenes ven

Planten er kendt for sin tiltrækningskraft på sommerfugle, bier og andre gode insekter på grund af dens høje nektarværdi. Den perfekte plante til byens flittige bestøvere! Planten er 1-årig, men selvsår sig ved frø, så du forhåbentligt kan nyde den mange år frem.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

 

pleje

Trives bedst på en solrig placering. Hold jorden let fugtig i sommermånederne.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!.

TOP
×