Kaffetræ

Fra 85 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang om uge

højde

Ca. 25-35 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110136200000000 Kategorier: , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Kaffetræ (Coffea Arabica) er en fin lille busk, som stammer fra højlandet i Etiopien. Udvid din plantesamling med den selvsamme plante, der gror bønnerne til din morgenkaffe. Selvom det er usandsynligt at planten vil producere bær hjemme i det danske klima, vil dens charmerende udtryk og skinnende, grønne løv oplive ethvert rum!

Kaffetræ: Planten til kaffeelskeren

Selvom det er sjælendt at Kaffetræer vil producere bær hjemme i vores stuer vil den, under de rette vækstbetingelser, blomstre med de fineste hvide blomster efter 3-5 år. Kaffetræet er en forholdvis nem plante, som ikke kræver meget pleje. Planten elsker masser af sollys, men hold den væk fra kraftigt, direkte sollys da dette kan svide bladene. Planten er tørstig og trives bedst i let fugtig jord.

Stueplanter er en nem og hurtigt tilføjelse til en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør dit Kaffetræ, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker.
Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. D
et er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker og underfade, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

pleje

Kaffetræet er en forholdvis nem plante som ikke kræver meget pleje. Planten elsker masser af sollys, men hold den væk fra kraftigt, direkte sollys da dette kan svide bladene. I vintermånederne bør du placere dit Kaffetræ så solrigt som muligt.

Planten er tørstig og trives bedst i let fugtig jord – vær dog opmærksom på, at jorden aldrig må være drivvåd over en længere periode da rødderne dermed vil begynde at rådne.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×