Fra 85 DKK

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang om uge

højde

Ca. 25-35 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.

Beskrivelse

Udvid din plantesamling med den selvsamme plante som gror bønnerne til din morgenkaffe. Kaffetræet (Coffea Arabica) er en fin lille busk som stammer fra højlandet i Etiopien. Selvom det er usandsynligt at planten vil producere bær hjemme i vores klima, vil dens charmerende udtryk og skinnende, grønne løv opleve ethvert rum!

Kaffetræ: Planten til kaffeelskeren

Selvom det er sjælendt at Kaffetræer vil producere bær hjemme i vores stuer vil den, under de rette vækstbetingelser, blomstre med de fineste hvide blomster efter 3-5 år. Kaffetræet er en forholdvis nem plante som ikke kræver meget pleje. Planten elsker masser af sollys, men hold den væk fra kraftigt, direkte sollys da dette kan svide bladene. Planten er tørstig og trives bedst i let fugtig jord.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Kaffetræet er en forholdvis nem plante som ikke kræver meget pleje. Planten elsker masser af sollys, men hold den væk fra kraftigt, direkte sollys da dette kan svide bladene. I vintermånederne bør du placere dit Kaffetræ så solrigt som muligt.

Planten er tørstig og trives bedst i let fugtig jord – vær dog opmærksom på, at jorden aldrig må være drivvåd over en længere periode da rødderne dermed vil begynde at rådne.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

Du kunne også være interesseret i...

TOP