525 DKK

spirer2

Moderat krævende

Placeres solrigt

vand1

Vandes når jorden er tør

højde

15-20 cm inkl. krukke. Står i krukker ø11 cm.

 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Kaktuspakke: Lad os vælge for dig!

Nu kan du få 6 mindre kaktusser og sukkulenter ind ad døren – vi vælger de bedste til dig. Med Greenifys Kaktuspakke ved du ikke præcis hvilke planter du får, du ved bare, at din vindueskarm bliver fyldt med smukke kaktusser og sukkulenter. Alle planterne er nøje udvalgt af Greenify. På den måde er du sikret, at du kun modtager det bedste af det bedste.

Når du modtager din Kaktuspakke vil der være kaktusser og sukkulenter i forskellige former og størrelser – det er jo det, der er sjovt!
Alle kaktusserne og sukkulenterne bliver leveret i Greenifys flotte lerkrukker med tilhørende underskåle i størrelsen ø11 cm.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

Pleje

Sukkulenter og kaktusser er glade for sol, så det er vigtigt at du sætter dine planter i vinduet. Mange tror fejlagtigt, at kaktusser og sukkulenter aldrig skal vandes, og derfor kan placeres mørkt. Det er vigtigt, at give planten tiltrækkeligt med vand af gangen, men kun når jorden er tør. Hvis planterne ikke får en dråbe vand i flere måneder, vil rødderne udtørre og planten falde sammen og dø. Det samme gælder hvis planten bliver placeret for mørkt.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP