Kambregne

Fra 50 kr.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med halvskygge

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 25-35 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220170000000000 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Kambregne er en smuk plante med mørkegrønne, snitdelte blade som uden tvivl vil tilføre et frodigt og grønt indspark til dit uderum. Den er perfekt til de nordvente altaner eller havens mørke kroge. Den er naturligt at finde i Skandinavien, hvorfor den vil passe perfekt til dit uderum.

Kambregne: Til den mørke altan

Planten er velegnet til krukken på altanen med begrænset sollys, da bregner oftest er at finde i de mørkere afkroge af haven eller i skovbundens dyb.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Trives bedst på en placering med halvskygge eller vandrende sollys. Planter tåler ikke kraftigt, direkte sollys. Hold jorden let fugtig i de varme sommermåneder.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!.

TOP
×