Rosa Kamelia

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering4

Trives bedst på en solrig altan

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Kamelia (Camellia Japonica) er en smuk stedsegrøn plante, som i det tidlige forår sætte smukke, velduftende rosa blomsterknopper. De fine knopper efterfølges af smukke blomster med ligeså skøn en duft. Kameliaen sætter farve på din altan eller terrasse i blomstringsperioden og er smuk året rundt, med sine dybgrønne blade.

Kamelia: Din vej til en blomstrende altan

Kameliaen vil elske at få lidt gødning fra det tidlige forår og i løbet af blomstringsperioden. Planten er vinterhårdfør og tåler let frost, og kan stå ude året rundet og pynte på din terrasse eller altan. I perioder med hård frost er det en fordel at beskytte planten ved at overdække den, og stille den i læ op ad en husmur.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

PLEJE

Kamelia er glad for en solrig plads, i læ for vind. Jorden holdes jævnt fugtigt, og vandes helst med kalkfrit/regnvand. Den tåler ikke udtørring eller pludselige temperatursvingninger, vand derfor planten med tempereret vand.
Kamelia opbevares lyst og køligt (ca. 10 grader) indendøre om vinteren, ellers skal planten beskyttes mod frost. Det gør du ved at stille den i læ op ad husmuren og dække jorden til med grangrene.
Du kan med fordel gøde din plante i vækstsæsonen fra forår til tidligt efterår.

TOP
×