Kentiapalme

Fra 595 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst i et lyst rum, uden direkte sol

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – min højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110034900000000 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Den smukke Kentiapalme (Howea forsteriana) har været en populær stueplante i rigtig mange år. En favorit blandt mange, da den lader tankerne søge mod varmere himmelstrøg.

Kentiapalme: smuk stueplante med fylde

Kentiapalmen vokser kun naturligt ét sted: Howe-øerne i Stillehavet. Planten vandt stor popularitet i både Europa og USA i slutningen af 1800 tallet, hvor eksotiske planter blev ivrigt samlet og udstillet. Lige siden har den prydet mange hjem over hele verden.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

Pleje

Kentiapalmen er forholdsvis let at passe, men den kan godt give dig lidt udfordring, hvis den ikke får tiltrækkeligt med vand eller står det rigtige sted. Kentiapalmen kan godt tåle at stå lidt mere skygge fuld, men husk at den skal have noget naturligt lys. Hold den væk fra direkte sollys om sommeren. Jo mere lys planten får, jo mere vand skal den også have. Når man skal vande store planter er det vigtigt, at man giver planten meget vand. Vi anbefaler, at du vander din store Kentia med 2 – 4 liter vand 1 – 3 gange om måneden, alt afhængig af indeklima og placering.  Husk at jorden skal tørre let ud imellem vandingerne. Overbrus den gerne med vand en gang i mellem. Hvis luften omkring den er meget tør, vil det resultere i brune bladspidser. Kentiapalmen vokser langsomt og sætter ca. 1-2 nye blade om året, så der er ingen grund til at frygte, at den pludselig er 4 m høj.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×