Kentiapalme

Fra 595 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst i et lyst rum, uden direkte sol

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – min højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Den smukke Kentiapalme (Howea forsteriana) har været en populær stueplante i rigtig mange år. Den er en favorit blandt mange, da den lader tankerne søge mod varmere himmelstrøg.

Kentiapalme: Smuk stueplante med fylde

Kentiapalmen vokser kun naturligt ét sted: Howe-øerne i Stillehavet. Planten vandt stor popularitet i både Europa og USA i slutningen af 1800 tallet, hvor eksotiske planter blev ivrigt samlet og udstillet. Lige siden har palmen prydet mange hjem over hele verden.

Stueplanter tilfører med det samme en jungle-stemning i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Kentiapalme, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

Pleje

Kentiapalmen er forholdsvis let at passe, men den kan godt give dig lidt udfordring, hvis den ikke får tiltrækkeligt med vand eller står det rigtige sted. Kentiapalmen kan godt tåle at stå lidt mere skygge fuld, men husk at den skal have noget naturligt lys. Hold den væk fra direkte sollys om sommeren. Jo mere lys planten får, jo mere vand skal den også have. Når man skal vande store planter er det vigtigt, at man giver planten meget vand. Vi anbefaler, at du vander din store Kentia med 2 – 4 liter vand 1 – 3 gange om måneden, alt afhængig af indeklima og placering.  Husk at jorden skal tørre let ud imellem vandingerne. Overbrus den gerne med vand en gang i mellem. Hvis luften omkring den er meget tør, vil det resultere i brune bladspidser. Kentiapalmen vokser langsomt og sætter ca. 1-2 nye blade om året, så der er ingen grund til at frygte, at den pludselig er 4 m høj.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×