Klatrehortensia

Fra 235 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en solrig placering

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 80-100 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Klaterehortensia giver dig selskab af byens bestøvere, som vil nyde de smukke blomster ligeså meget som dig.

Klatrehortensia: En klatrende oase

Klatrehortensia er en smuk lysegrøn slyngplante, som får store hvide blomsterskærme i juni/juli. Planten vil elske at stå placeret op af en husmur hvor den med tiden vil hæfte sig fast og skabe en frodig, grøn oase. Planten er løvfældende og fuld vinterhårdfør.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Klatrehortensia kræver ikke den store pleje og er rimelig hårdfør. Den trives bedst på en placering med fuld sol eller halvskygge. Den vandes i tørre perioder, men lad den tørre en smule ud mellem vandingerne.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!.

TOP
×