Fra 395 DKK

spirer2

Moderat krævende

placering4

Trives bedst på placering i sol eller halvskygge

Vandes cirka 1-2 gange om ugen afhængigt af vejret

højde

Ca. 30-50 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Korkbenved er stivgrenet busk, hvis grønne blade skifter til smukke flammende røde efterårsfarver i september. Den taber sine blade i november, men forbliver dekorativ med sine smukke kantede korkbelagte grene.

Korkbenved: Den perfekte plante til den sæsonbetonede altan og have

Busken får små gullige blomster i maj-juni, og den smukkeste flammende røde farve til efteråret. Den trives i sol og halvskygge – og vokser i veldrænet jord. Den er derfor helt perfekt til dig, der ønsker en altan med variation efter årstiden.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

Pleje

Den trives i sol eller halvskygge og skal vandes cirka 1-2 gange om ugen – afhængigt af det danske vejr. Regner det meget i en periode bør du fjerne bundproppen i din Greenify krukke, så overskydende vand kan løbe ud.

TOP