Kristtorn

Fra 375 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med sol eller halvskygge

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen afhængigt af vejret

højde

Ca. 50-70 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Kristtorn (Ilex Aquifolium ‘Ingramii’) er en smuk, kraftig busk med blanke blade. Denne specifikke art har broget, stikkende blade. Ny vækst dukker frem i en lyserød nuance og modnes gradvist til hvidt og grønt.

Kristtorn: Hårdfør og dekorativ busk

Kristtorn er stedsegrøn og fuld hårdfør ved en almindelig dansk vinter. Kristtornbusken er særligt populær omkring jul hvor de karakteristiske, takkede blade bruges til pyntegrønt i dekorationer.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Kristtorn trives i sol og halvskygge, i veldrænet jord og gerne på en lidt beskyttet vokseplads.

Tilstrækkelig vanding er nødvendig for Kristtorn i deres tidlige vækst. Når de har etableret sig, kan vanding nedskæres. Du behøver ikke at vande så meget om vinteren, men supplerende vanding er vigtig under perioder med tørke.

TOP
×