Krydderurt

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

Har det bedst på din solrige altan eller i halvskygge

vand2

Vandes regelmæssigt

højde

15-25 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220078500000000 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Krydderurt på altanen gør foråret og sommeren meget mere smagfuld. Find dine favoritter og vælg selv, som de skal plantes i Greenify krukke, terracotta krukke eller om du måske bare mangler enkelt favorit til altankassen. Du skal være opmærksom på, at terracotta krukkerne ikke er frostsikre. Vores egne Greenify krukker er lette, frostsikre og produceret i miljøvenligt genbrugsplast.

Krydderurt: Dine favoritter lige ved hånden

Brug sæsonens krydderurter i madlavningen, så du kan få mest mulig smag i dine retter. Placer krydderurterne på altanen, så de kan suge solens stråler til sig. Pluk efter behov, så du kan blive køkkenets konge eller dronning. I det tidlige forår vil det være italienske krydderurter, men så snart de danske krydderurter er klar, så er det dem vi leverer.

Du kan også fylde din egen altankasse eller genfyldskasse, hvis én krydderurt ikke er nok.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Krydderurter trives som udgangspunkt bedst på en solrig plads på din altan eller terrasse. Du kan også have dem i dit køkken, dog skal du være opmærksom på lysforholdene.

Terracotta krukkerne er ikke frostsikre, så overvej hvilken krukke, der passer til dit behov.

TOP
×