Kumquat Citrus

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer2

Moderat krævende

placering4

Placeres på din solrige altan

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

Højden er angivet inkl krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220125800000000 Kategorier: , , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Kumquat er en citrusfrugt med spiselig skal. Den får ovale orangegule frugter som minder meget om en miniature appelsin. Modsat appelsiner sidder sødmen i skallen på en Kumquat, mens frugtkød og saft er mere krydret og bittersød. Kumquat får velduftende hvide blomster som tager tankerne mod sydlige, varme lande.

KUMQUAT CITRUS: DUFTEN AF MIDDELHAVET

Det er en hårdfør citrus som er en smule nemmere at dyrke end andre citrusarter, hvis man giver træet de rette vækstbetingelser. Den skal placeres lyst og så solrigt som muligt og opbevares frostfrit om vinteren i et lyst og køligt rum – i denne periode vandes træet sparsomt, og holdes kun lige fugtigt. Træet kan med fordel tages ind i slutningen af september og kan sættes ud igen i starten af maj.

Gør dine udendørsplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

NB! Vi kan ikke garantere at dit Kumquat bærer frugt ved modtagelse. Vi gør dog altid vores bedste for at finde et træ til dig som allerede bærer frugter.

PLEJE

Kumquat Citrus kan ikke tåle frost, men resten af året kan dit træ sagtens stå udenfor – så længe der er sol og læ. Lad ikke jorden tørre for hårdt ud og sørg for at gøde ved ca. hver 3. vanding. Så er du næsten sikker på at få et smukt og stærkt træ.

Kumquat skal placeres lyst og så solrigt som muligt og opbevares frostfrit om vinteren i et lyst og køligt rum – i denne periode vandes træet sparsomt, og holdes kun lige fugtigt. Træet kan med fordel tages ind i slutningen af september og kan sættes ud igen i starten af maj.

TOP
×