Lampepudsergræs

Fra 185 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

placering4

Trives bedst på placering i sol eller halvskygge

Vandes cirka 1-2 gange om ugen afhængigt af vejret

højde

Ca. 70-90 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220026100000000 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Lampepudsergræs (Pennisetum alopecuroides ‘Hameln’) er er en bred tuegræs. Plantens blade er meget smalle i spidsen og har en smuk mørkegrøn farve.

Lampepudsergræs: græs på den smukke måde

Med Prydgræs kan du følge med i årstidernes skiften på helt tæt hold: fra oktober begynder planten at få flotte efterårsfarver. Det starter med, at den er helt grøn i bunden, spidserne bliver blegbrune og senere bliver bundfarven rødbrun, stadig med blegbrune spidser. Selv om bladene er flotte, så er det plantens blomster, som er det helt specielle og det, der har givet den det ekstra navn: lampepudsergræs.

I perioden fra august til september begynder blomstringen, som er mange små blomster samlet i aks. Aksene næsten silkeagtige og de fine hår bliver sølvagtige i løbet af efteråret. Det er ikke hvert år, blomsterne blive lige flotte, men en god varm sommer gør blomstringen ekstra flot.

Se alle de skønne græsser her og lav dit helt eget græs miks!

 

TOP
×