Lecakugler

Fra 45 kr.

Ryd
Stk.

Få Leca leveret direkte til døren i en størrelse, der passer til dit behov.

Beskrivelse

Få lecakugler leveret direkte til døren, så du nemt kan omplante dine planter derhjemme og give dem de bedste forudsætninger for optimal trivsel.

LECAKUGLER: Giv dine planter de bedste vækstbetingelser

Hvis der ikke er drænhul i bunden af din krukke, kan planten ikke selv komme af med det vand, den ikke har brug for. Står rødderne for lang tid i vand, vil rødderne langsomt begynde at rådne.

Lecakugler giver planten mulighed for at komme af med det overskydende vand. Samtidig for rødderne også mulighed for at ånde og derved forhindrer du råd og misvækst for din plante. Fyld den nederste tredjedel af krukken med leca-kugler for at sikre godt, naturligt dræn for din plante.

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere, som du kan placere dine planter i. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Du kan finde lige præcis den krukke eller potte, der passer bedst til din plante og dit hjem.

Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man samtidig cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så den nemt kan vendes og flyttes.

Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør i hele Danmark!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet, og du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt1 kg
Størrelse30 cm

Pleje

Sørg for at jorden opbevares relativt lufttæt og mørk.

 

TOP
×