Lille Plant Box Pakke

Fra 960 kr.

Ryd
Stk.

Den Lille Plant Box Pakke indeholder:

Beskrivelse

Den Lille Plant Box Pakke er perfekt til dig som mangler et grønt indspark til reolen eller vindueskarmen. Vi har valgt tre planter, som står skarpt sammen og som komplimenteres i en smuk Ferm Plant Box. Kombinationen af planterne skaber et vildt og frodigt udtryk, samtidig med, at alle planterne er nemme at passe og kræver minimal indsats fra dig.

LILLE PLANT BOX PAKKE:

Pakken indeholder tre smukke, grønne planter (Hjertephilodendron, Zamioculas Zamiifolia og Væddeløber). Planterne kommer i en Ferm Plant Box som bruges som skjuler. Planterne tilplantes ikke direkte i kassen, hvilket vil gøre vandingen af de forskellige planter nemmere. Du vælger selv om din Plant Box skal være lys grå eller sort så den passer netop til stilen hjemme hos dig!

NB! Vi forbeholder os ret til at udskifte til en lignende plante, hvis en af de anførte planter ikke længere er på lager.

Du kan også sammensætte din helt egen og unikke planteløsning ved at vælge forskellige planter til din Lille Plant Box og blot bruge den som skjuler.

Pleje

Alle planter i Den Lille Plant Box Pakke er nemme at passe og kræver minimal pleje.

Placering: Planterne trives bedst på en lys placering, men undgå direkte sollys. Alle tre planter trives også ganske fint på en placering med lidt svagere lysforhold.

Vanding: Hvis jorden er tør, må du altid godt vande dine planter. Hvis jorden derimod er fugtig, skal du vente et par dage med at vande. Vand kun planterne når jorden er tør.

Du kan finde specifikke plejebeskrivelser under den enkelte plante her på hjemmesiden.

Rengør din plant box med en fugtig klud.

TOP
×