Lille Plantepakke

Fra 1,315 kr.

Ryd
Stk.

 Den Lille Plantepakke indeholder: 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Lille Plantepakke indeholder alle de planter, du kan ønske dig for at skabe et grønt miljø på kontoret eller i hjemmet. Lille Plantepakke indeholder planter til både vindueskarmen, gulvet og bordet. På den måde kan du helt selv bestemme, hvor du vil lave dine grønne oaser. Du vælger selv om du vil have planterne leveret tilplantet i flotte terracottafarvede lerkrukker eller helt uden krukker, hvis du gerne vil stå for tilplantningen selv.

LILLE PLANTEPAKKE: TIL HJEMMET OG KONTORET

Vi har sørget for at udvælge planter til dig, som er nemme at passe og smukke at kigge på. Planterne er nogle af vores mest populære planter og passer til de fleste hjem og virksomheder. Med denne pakke er du sikret et smukt grønt miljø, som vil kunne mærkes på indeklimaet.

Gå på opdagelse blandt alle vores plantepakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Yderligere information

Vælg krukke

,

Pleje

Alle planter i Lille Plantepakke er nemme at passe, hvis du sætter dem lyst og husker at give dem noget vand en gang i mellem.

Vanding: Hvis jorden er tør, må du altid godt vande dine planter. Hvis jorden derimod er fugtig, skal du vente et par dage til den er tørret op. Vi anbefaler at du vander dine planter ca. en gang hver 14. dag, men indeklima og placering kan betyde at du enten skal vande oftere eller sjældnere. Du kan finde specifikke plejebeskrivelser under den enkelte plante her på hjemmesiden.

Lys: Kaktusser og sukkulenter er alle glade for sol – også direkte sol. Violinfigen vil gerne have en lys placering tæt på et vindue, mens Monstera og Kentia godt kan tåle, at stå lidt længere inde i rummet. De skal dog stadig have adgang til naturligt lys.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×