Vandkande 0,75 L

Fra 175 kr.

Ryd
Stk.

Denne fine og dekorative vandkande vil uden tvivl gøre vandingen lidt sjovere derhjemme.

Materiale: Rustfrit stål
Kapacitet: 0,75 liter

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

Lille Vandkande er til dig, som leder efter en pæn vandkande som du ikke behøver at gemme væk. Planter har selvsagt brug for vand. Og med en pæn vandkande bliver den ugentlige rutine lidt sjovere. Denne vandkande er et must-have til dig som gerne vil gøre lidt ekstra ud af vandingen derhjemme.

Lille Vandkande: Perfekt til små og mellemstore planter

Vandkanden er lavet i rustfrit stål og har en kapacitet på 0,75 liter. Den egner sig til indendørs brug. Specielt til mindre planter grundet det lange, slanke vandingsrør som gør vandingen nemmere at håndtere. Udover at været et praktisk redskab, skaber den blikfang med sit stilrene design. Denne lille vandkande er smuk i sig selv og fungerer også som et dekorativ element i indretningen.

Plantepleje

Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet, og du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt0.75 kg
Vælg farve

,

Pleje

Tørres af med en fugtig klud.

TOP
×