165 DKK895 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – Højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd

Beskrivelse

Lykkekastanjen (Pachira aquatica) er et godt valg, hvis du ønsker et mindre træ, som er yderst nemt at passe. Den smukke knoldede stamme giver planten karakter i kombination med den tætte krone.

Lykkekastanje: Få held med planten

Den smukke plante trives på placeringer med indirekte eller vandrende sollys. For at give din Lykkekastanje de bedste betingelser kan du med fordel forstøve den et par gange om ugen for at øge luftfugtigheden omkring planten, hvilket den bliver yderst glad for.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Lykkekastanje er relativt nem at passe.. Placer den et lyst sted, beskyttet for den kraftige sol om sommeren. Lad jorden tørre ud imellem vandingerne, og hæv luftfug­tigheden ved at overbruse eller forstøve planten regelmæssigt.

Om sommeren kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante.

TOP