Lykkekastanje med flettet stamme

Fra 350 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang hver anden uge

højde

Ca. 70-90 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Lykkekastanje (Pachira Aquatica) er et godt valg, hvis du ønsker et mindre træ, som er nemt at passe! Lykkekastanjen stammer oprindeligt fra Central- og Sydamerikas sumpe, hvor det kan vokse helt op til imponerende 20 meter! Hjemme i vores stuer kan træet dog ‘kun’ vokse op til 90-180 cm. Træets snoede stamme er ikke et naturligt fænomen, men bliver flettet i hånden når de er unge og grønne inden de hærder og bliver træagtig.

Lykkekastanje: Få held med planten

Lykkekastanjen trives på placeringer med indirekte eller vandrende sollys. Direkte sollys kan beskadige træets blade. For at give din Lykkekastanje de bedste betingelser, kan du med fordel forstøve den et par gange om ugen for at øge luftfugtigheden omkring planten – dette bliver den yderst glad for! Selvom Lykkekastanjen elsker høj luftfugtighed, skal du lade jorden tørre ud mellem vandingerne.

Stueplanter er en nem og hurtigt tilføjelse til en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Lykkekastanje, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker.
Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. D
et er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker og underfade, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

pleje

Lykkekastanje er relativt nem at passe. Placer den et lyst sted, beskyttet for den kraftige sol om sommeren. Lad jorden tørre ud mellem vandingerne, og hæv luftfug­tigheden ved at overbruse eller forstøve planten regelmæssigt. Vær opmærksom på at planten ikke er begejstret for træk eller tør luft fra bla. radiatoren eller gulvvarme.

Om sommeren kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante.

TOP
×