Lykkekastanje med flettet stamme

Fra 360 DKK

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang hver anden uge

højde

Ca. 80-100 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110120500000000 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Lykkekastanjen (Pachira Aquatica) er et godt valg, hvis du ønsker et mindre træ, som er nemt at passe! Lykkekastanjen stammer oprindeligt fra Central- og Sydamerikas sumpe hvor det kan vokse helt op til imponerende 20 meter! Hjemme i vores stuer kan træet dog ‘kun’ vokse op til 90-180 cm. Træets snoet stamme er ikke et naturligt fænomen, men bliver flettet i hånden når de er unge og grønne inden de hærder og bliver træagtig.

Lykkekastanje: Få held med planten

Lykkekastanjen trives på placeringer med indirekte eller vandrende sollys. Direkte sollys kan beskadige bladene. For at give din Lykkekastanje de bedste betingelser kan du med fordel forstøve den et par gange om ugen for at øge luftfugtigheden omkring planten, hvilket den bliver yderst glad for! Selvom Lykkekastanjen elsker høj luftfugtighed, skal du lade jorden tørre ud mellem vandingerne.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Lykkekastanje er relativt nem at passe. Placer den et lyst sted, beskyttet for den kraftige sol om sommeren. Lad jorden tørre ud mellem vandingerne, og hæv luftfug­tigheden ved at overbruse eller forstøve planten regelmæssigt. Vær opmærksom på at planten ikke er begejstret for træk eller tør luft fra bla. radiatoren eller gulvvarme.

Om sommeren kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante.

TOP
×