Den lyse vindueskarm – Deluxe

725 kr.

Ikke på lager

Denne pakke er sammensat til særligt lyse placeringer, såsom sydvendte vindueskarme eller områder med direkte sollys.

  • 1 stk Paradistræ (30-50 cm) i mørk lerkrukke ø18 med tilhørende underfad

Hver plante er unik

Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 112139800000000 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Den lyse vindueskarm – Deluxe egner sig til den sydvendte vindueskarm. Mange planter kan hurtigt få det for varmt eller få skoldede blade på den meget solrige placering. Vi har derfor lavet en plantepakke, som passer lige til placeringer i fuld sol.

Den lyse vindueskarm – Deluxe: Plantepakken til de solrige placeringer

Vi har udvalgt planter, der kan klare sig godt under de ellers udfordrende forhold. Kaktusser og sukkulenter er for dig, der elsker planter som er smukke og anderledes, og samtidig nemme at passe.

Gå på opdagelse blandt alle vores plantepakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Pleje

Alle planter i denne pakke er nemme at passe, hvis de står i en varm og lys vindueskarm, og samtidig bliver vandet regelmæssigt.

Vanding: Planterne skal kun vandes, når deres jord er tørret ud. Paradistræet er plantet i en lerkrukke med underskål, så det skal vandes jævnligt med en større mængde vand, end den lille plante, der står i hexagonkrukken. Der er ikke drænhul i hexagonkrukkerne, så vær ekstra opmærksom på, at du ikke overvander din plante.

Lys: Sæt planterne så lyst som muligt, gerne i direkte sollys. Derfor er din lysevindueskarm den helt optimale placering.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×