Måneskin

Fra 65 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering2

Placeres i din lyse stue uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Måneskin (Scindapsus pictus) stammer fra Asien, og har smukke hjerteformede blade med sølvlignende pletter, heraf navnet. I naturen vokser den op af andre træer, hvor den griber fast i barken med sine små luftrødder. 

Måneskin: En karakterfuld kravleplante

Du får en smuk stueplante, som du enten kan lade hænge ud over potten eller lade kravle op ad noget. Den er utrolig nem at passe, og skal helst tørre ud mellem vandingerne. Den er også kendt for sine luftrensende egenskaber.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Måneskin er en dejlig nem plante, som ikke kræver så meget pleje. Den optimale placering er i et lyst rum, gerne i nærheden af et vindue. Når det er sagt, kan den sagtens klare sig på mørkere placeringer, den vil bare ikke vokse lige så meget og de flotte tegninger på bladene vil ikke blive lige så tydelige. Planten kan blive slap og solskoldet, hvis den står i et vindue med direkte sollys, så undgå dette. Lad jorden tørre ud imellem vandingerne. Planten kan sagtens tåle at være tør i et par dage, men hvis bladene mister saftspændingen og bliver slappe, er det på tide at få vandet. Små planter har som regel brug for at blive vandet oftere end store, da den lille jordmængde ofte tørrer hurtigere ud.

Bliver din Måneskin for stor, så kan du sagtens beskære den. Hvis du gør det i vækstperioden, vil planten hurtigt vokse videre. Det du klipper af kan du bruge som stiklinger og sætte i ny jord.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×