Marble Queen

Fra 65 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

placering2

Placeres tæt på et vindue, men ikke i direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Ca. 20-25 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Epipremnum aureum ‘Marble Queen’ er en broget variation af den populære hængeplante Guldranke. Planten stammer oprindeligt fra Asien. Her vokser den som en lian op ad træstammerne, præcis som sit familiemedlem Monstera Deliciosa. Bladene er hjerteformede og marmorerede, som giver et smukt og anderledes udtryk.

Marble Queen: Kravlende dronning

Det er en smuk stueplante, som du enten kan lade hænge ud over potten eller kravle op ad noget. Den er ligesom Guldranken nem at passe. Derudover er planten også kendt for sine luftrensende egenskaber.

Luftrensende egenskaber

Når du indretter med luftrensende planter skaber du et sundere og bedre indeklima. Planterne hæver luftfugtigheden og ved hjælp af deres evne til at omdanne CO2 til ilt optimeres indemiljøet. Udover Marble Queen er nogle særligt luftrensende planter fx en guldranke, et gummitræ, en fredslilje eller ZZ-planten. Disse planter er alle kendt for deres luftrensende egenskaber og de skaber et bedre indeklima i dit hjem. Tjek alle vores særligt luftrensende planter ud her.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indedørs jungle.

Gør din Marble Queen, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i krukken med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Marble Queen er en dejlig nem plante, som ikke kræver så meget pleje. Placer den i et lyst rum, gerne i nærheden af et vindue. Planten kan blive slap og solskoldet, hvis den står i et vindue med direkte sollys. Lad jorden tørre ud imellem vandingerne. Planten kan sagtens tåle at være tør i et par dage, men hvis bladene mister saftspændingen og bliver slappe, er det på tide at få vandet.

Bliver din Marble Queen for stor, så kan du sagtens beskære den. Hvis du gør det i vækstperioden, vil planten hurtigt vokse videre. Det du klipper af kan du bruge som stiklinger og sætte i ny jord. 

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×