Marehalm ‘Blue Dune’

Fra 205 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4

Har det godt både i sol og i halvskygge

vand2

Tåler udtørring

højde

Ca. 30-50/50-70 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220052300000000 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Marehalm betyder sandsynligvis havhalm, idet ‘mare’ på latin betyder ‘hav’. Det er en udbredt græsart over det meste af Europa, og den findes oftest ved kyster med sandet eller stenet strand. Derfor er den også meget almindelig i Danmark. Skab en nordisk stemning med denne smukke græsart på terrassen eller altanen.

MAREHALM: SMUK NORDISK GRÆSART

Marehalm (Leymus arenarius ‘blue dune’) er et flot flerårigt græs med blade, som er stive og flade. Den har flotte blå-grønne blade, som gør den særligt eftertragtet. Planten blomstrer med små grøngule aks i juni-august måned.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Marehalm trives både i sol og halvskygge, og er meget hårdfør over for det danske vind og vejr. Du kan med fordel gøde din plante indover sommeren. Den spreder sig ved udløbere, og trives bedst i fugtig og veldrænet jord.

Planten er fuld hårdfør over for frost. Om efteråret begynder bladene at blive brune, men klip først planten ned til foråret, så du undgår at der samler sig for meget vand i planten, som så vil få den til at rådne. Herefter vil planten skyde på ny.

TOP
×