Maypole Æbletræ

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst i et vindstille hjørne i sol eller halvskygge

vand2

Hold jorden jævnt fugtig hen over forår og sommer

højde

80-100 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220020100000000 Kategorier: , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Paradisæbler er smukke træer med en overdådig blomstring i foråret, der ofte overrasker. Om efteråret kan du nyde deres smukke løv og flotte spiselige frugter. Paradisæbletræer er det perfekte træ til altanen, da de sjældent bliver ret store.

MAYPOLE ÆBLETRÆ: HØST ÆBLER TIL EFTERÅRET

Maypole Æbletræ (Maypole Ballerina Malus) er et smukt søjleæbletræ, som blomstrer med smukke, rosa blomster i begyndelsen af maj. Træet kan under de rette forhold vokse sig til at blive 3-4 m højt, men er langsomt voksende. Det får purpurrøde æbler med en sød og lidt syrlig smag og med rødt frugtkød. Æblerne vil som oftest være modne i september/oktober, men giv lige træet lov til at falde godt til før du forventer den store høst. Vand træet jævnligt, og tilsæt meget gerne en god gødning ved ca. hver 3. vanding fra maj til september.

..

PLEJE

Placer dit Maypole æbletræ i sol eller halvskygge i læ for vind og sørg for at holde træets jord fugtig. Henover sommeren kan du med fordel gøde med vores universalgødning, så dit æbletræ får masser af næring. Du skal ikke være nervøs for frost eller regn – æbletræet skulle meget gerne kunne stå imod de danske forhold.

TOP
×