Medarbejdergave – Plantepakke

500 kr.

Ikke på lager

GIV EN GRØN MEDARBEJDERGAVE

Vi vil gerne give dig muligheden for at forkæle dine medarbejdere med en anderledes medarbejdergave – til enten hjemmekontoret eller til skrivebordet på arbejdspladsen

FÅ LEVERET DIREKTE TIL DIN MEDARBEJDERS DØR ELLER TIL JERES KONTOR

Vi tilbyder muligheden for at bringe plantegaven direkte til din medarbejders dør:

    • Ved minimum 5 bestillinger – levering hele Storkøbenhavn
    • Ved minimum 25 bestillinger – levering på hele Sjælland

VI KONTAKTER DIG EFTER DIN BESTILLING FOR AT AFTALE NÆRMERE OM LEVERINGSADRESSER

Varenummer (SKU): 113135300000000 Kategori:

Beskrivelse

MED DENNE GAVE MODTAGER DIN MEDARBEJDER:

1 stk. Gummitræ (40-60 cm) i terracotta krukke
1 stk. Guldranke (15-20 cm) i terracotta krukke
1 stk. Greenify Fugtmåler

Gummitræet og Guldranken er ikke bare flotte at kigge på, men er også kendt for sin taknemmelighed når det kommer til pasning. I pakken modtager dine medarbejdere også vores populære Greenify Fugtmåler så de kan få helt styr på deres planters vandbehov.

PLEJE

GUMMITRÆ
Gummitræet er en klassisk stueplante, som har det godt i et lyst rum, gerne tæt på et vindue. Det kan godt tåle at stå i direkte sollys, men hold øje med det indover sommeren, når solen stråler er stærkest. Gummitræer er ikke glade for overvanding, så vand kun når jorden er tørret let ud.

Gød gerne dit Gummitræ i vækstsæsonen.

GULDRANKE
Guldranken er en dejlig nem plante, som ikke kræver så meget pleje. Den optimale placering er i et lyst rum, gerne i nærheden af et vindue. Når det er sagt, kan den sagtens klare sig på mørkere placeringer, den vil bare ikke vokse lige så meget. Planten kan blive slap og solskoldet, hvis den står i et vindue med direkte sollys, så undgå dette. Lad jorden tørre ud imellem vandingerne. Planten kan sagtens tåle at være tør i et par dage, men hvis bladene mister saftspændingen og bliver slappe, er det på tide at få vandet. Små planter har som regel brug for at blive vandet oftere end store, da den lille jordmængde ofte tørrer hurtigere ud.

Bliver din Guldranke for stor, så kan du sagtens beskære den. Hvis du gør det i vækstperioden, vil planten hurtigt vokse videre. Det du klipper af kan du bruge som stiklinger og sætte i ny jord.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

FUGTMÅLER
Tør fugtmåleren af efter brug og lad den ikke stå i planten. Fugtmåleren er en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding.

TOP
×