Medinilla Magnifica

Fra 245 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang om uge

højde

Ca. 35-50 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Medinilla Magnifica er, som navnet antyder, ret storslået. Planten skaber blikfang med sine hængende klynger af lyserøde blomster og grønne, læderagtige blade. Medinilla stammer oprindeligt fra Filippinerne hvor den vokser på store træer i tropiske skove. Denne plante er ægte skønhed, som uden tvivl vil være en smuk tilføjelse til ethvert hjem!

Medinilla Magnifica: Tropernes dronning

Medinilla Magnifica blomstrer typisk fra februar og derefter over hele sommeren. Visne blomsterhoveder skal nippes af, så resten af planten får mere energi til at blomstre og vokse. Det vil også fremme væksten af nye blomster. Når blomstringsperioden er forbi vil Medinilla stadig stå flot og pryde dit hjem med sine mørkegrønne, frodige blade.

Når du modtager din plante vil den typisk have 1-3 udsprungne blomster – alt afhængigt af blomstringsperioden.

Stueplanter er en nem og hurtigt tilføjelse til en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Medinilla Magnifica, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker.
Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. D
et er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker og underfade, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

pleje

Det er ikke svært at tage sig af Medinilla Magnifica, når man først ved, hvad den har brug for. Planten har tykke sukkulentlignende blade hvilket betyder, at den ikke skal vandes så meget – typisk én gang om ugen alt afhængigt af vækstforholdene i rummet. Planten opbevarer nemlig meget vand i sine blade. Hold jorden let fugtig i blomstringsperioden, men den må aldrig være drivvåd.

Planten foretrækker en lys placering uden direkte sollys. I vintermånederne er det dog bedst at placere planten så lyst som muligt.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×