Medinilla Magnifica

Fra 245 DKK

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang om uge

højde

Ca. 35-50 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Medinilla Magnifica er, som navnet antyder, ret storslået. Planten skaber blikfang med sine hængende klynger af lyserøde blomster og grønne, læderagtige blade. Medinilla stammer oprindeligt fra Filippinerne hvor den vokser på store træer i tropiske skove. Denne plante er ægte skønhed som uden tvivl vil være en smuk tilføjelse til ethvert hjem!

Medinilla Magnifica: Tropernes dronning

Medinilla Magnifica blomstrer typisk fra februar og derefter over hele sommeren. Visne blomsterhoveder skal nippes af, så resten af planten får mere energi til at blomstre og vokse. Det vil også fremme væksten af nye blomster. Når blomstringsperioden er forbi vil Medinilla stadig stå flot og pryde dit hjem med sine mørkegrønne, frodige blade.

Når du modtager din plante vil den typisk have 1-3 udsprungne blomster – alt afhængigt af blomstringsperioden.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Det er ikke svært at tage sig af Medinilla Magnifica, når man først ved, hvad den har brug for. Planten har tykke sukkulentlignende blade hvilket betyder, at den ikke skal vandes så meget – typisk én gang om ugen alt afhængigt af vækstforholdene i rummet. Planten opbevarer nemlig meget vand i sine blade. Hold jorden let fugtig i blomstringsperioden, men den må aldrig være drivvåd.

Planten foretrækker en lys placering uden direkte sollys. I vintermånederne er det dog bedst at placere planten så lyst som muligt.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×