Messing Vandforstøver

265 kr.

Ikke på lager

Gør dine planter ekstra glade med denne fine vandforstøver, så du kan sikre en højere luftfugtighed til dine tropiske planter.

Materiale: Metal
Størrelser: D: 9 cm x B: 9 cm x 14 cm

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

Brug en vandforstøver til at gøre dine planter ekstra glade. På den måde sikrer du nemlig en højere luftfugtighed til dine tropiske planter. Forstøveren er lavet i et smukt design i messing, så du sagtens kan have den stående fremme til frit skue.

Vandforstøver: Stilet og dekorativ plantepleje

Mange stueplanter stammer fra tropiske steder i verden med høj luftfugtighed. Hvis luften er for tør kan planter risikere at få sprøde og brune bladkanter. Dine planter vil derfor elske at blive forstøvet med vand jævnligt for at øge luftfugtigheden omkring planterne – vi kan ikke anbefale det nok!

Plantepleje

Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler. Kittet leveres i en FSC-certificeret papkasse med fyld af tørret, dansk ålegræs – et 100% naturmateriale som er bionedbrydeligt og CO2-neutralt. Ålegræsset forhindrer ikke kun skader under forsendelse, men kan efterfølgende bruges som ekstra næring til dine planter, som vil afgive mineraler, vitaminer og næringsstoffer.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet, og du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt0.180 kg

Pleje

Tørres af med en tør klud. Det er en god idé at tømme forstøveren for vand efter brug for at forhindre forkalkning.

TOP
×