Mickey Mouse Kaktus

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst i dit mest solrige vindue

vand1

Vandes kun, når jorden er helt tør

højde

Ca. 15-20 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Mickey Mouse Kaktus er én af de meget populære kaktusser – nok på grund af den Disney-lignende figur. Kaktussen har små pigge, som nemt kan sætte sig fast i fingre. Men hvis man kan holde fingrene væk, får man en nem og smuk kaktus, som er nem at holde i live.

Mickey Mouse Kaktus: et stikkende eventyr

Kaktusser er for dig, der elsker planter som er smukke og anderledes, og samtidig nemme at passe.

Mickey Mouse Kaktussen passer perfekt i denne kategori. Dens måde at vokse på med små ‘ører’, der titter frem på toppen af hinanden, er meget anderledes og giver den sit let genkendelige udtryk…

pleje

Som alle andre sukkulenter og kaktusser, så elsker Mickey Mouse Kaktussen sol og lys. Derfor egner den sig rigtig godt i et lyst vindue eller i et lyst rum, hvor den kan suge til sig af solens stråler. Ligesom med andre kaktusser, skal du passer på med at give din Mickey Mouse Kaktus for meget vand. Lad derfor være med at sjatvande, men lad den tørre helt ud og giv den så lidt mere vand. Nogle anbefaler, at kaktusser kun vandes 1 gang hver 3. måned. Du er altid velkommen til at besøge vores Planteguide, hvor der er eksempler på, hvordan du passer godt på dine planter.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×