Mini Kaktuspakke

185 kr.

Ikke på lager

spirer1

Nem

placering3

          Placeres lyst

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

8-12 cm med krukke. Står i ø6 cm krukker

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Nu kan du få 5 mini kaktusser og sukkulenter ind ad døren – vi vælger de bedste til dig. Med Greenifys Mini Kaktuspakke ved du ikke præcis hvilke planter du får, du ved bare, at dit hjem bliver fyldt med smukke grønne kaktusser og sukkulenter i den bedste kvalitet. Alle sukkulenterne og kaktusserne er nøje udvalgt af Greenify. På den måde er du sikret, at du kun modtager det bedste af det bedste.

Mini kaktuspakke: nemmere bliver det ikke!

Når du modtager din Mini Kaktuspakke vil der være kaktusser og sukkulenter i forskellige former og størrelser – det er jo det, der er sjovt!
Alle kaktusserne og sukkulenterne bliver leveret i Greenifys flotte lerkrukker (uden underskåle), i ø6 cm størrelse. Det betyder, at det eneste du skal tænke på er, hvor du vil stille dem.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

Pleje

Med både kaktusser og sukkulenter gælder der én gennemgående regel: lad være med at overvande! Lad hellere dine sukkulenter og kaktusser tørre ud fremfor at give dem for meget vand. Det medfører nemlig, at planterne kan begynde at rådne eller ’tilte’. Generelt er sukkulenter og kaktusser glade for at få masser af lys, men alt i alt er det meget nemme planter at holde.

Når du vander dem, så stil dine mini planter i et lille fad med vand og lad dem selv suge vandet til sig – de små planter skal vandes lidt hyppigere end de større planter, da de ikke har så meget jord at opbevare vandet i.

TOP
×