Mix plantepakken

3,895 kr.

Stk.

Mix plantepakken indeholder: 

  • 1 Violinfigen 80-100 cm i en Bau potte fra Ferm Living ø28

  • 1 Kentiapalme 90-110 cm i sort vig krukke i metal ø30

  • 1 Zamioculcas 80-100 cm i en mørk lerkrukke ø34

  • 1 Asplenium Nidus 40-60 cm i terracotta krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Der kan forekomme ændringer i plantevalg.

Beskrivelse

Mix plantepakken fra Greenify indeholder 4 flotte mellemstore planter i forskellige krukker. Et mix af krukker vil uden tvivl skabe karakter og personlighed til din indretning. Vi har sammensat pakken med 4 forskellige planter, som egner sig godt til et kontormiljø eller en større stue. Med denne plantepakke har du mulighed for at indrette dit rum med planter på både gulv og reol, det kun fantasien der sætter grænserne.

Mix plantepakken: Nem og personlig planteindretning

Vi har sammensat en pakke med 4 smukke og nemme planter træer, som gør det nemt for dig at skabe en personlig indretning. Som udgangspunkt består pakken af en violinfigen, en kentiapalme, en zamioculcas og en asplenium nidus. Planterne er nogle af vores mest populære planter og passer til de fleste hjem og virksomheder som trænger til lidt liv og ægte junglestemning.

Gå på opdagelse blandt alle vores plantepakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Pleje

Alle planter i Junglepakken er nemme at passe, hvis du sætter dem på en placering med indirekte sollys og husker at give dem noget vand en gang i mellem.

Vanding: Hvis jorden er tør, må du altid godt vande dine planter. Hvis jorden derimod er fugtig, skal du vente et par dage til den er tørret op. Vi anbefaler at du vander dine planter ca. én gang om ugen, men indeklima og placering kan betyde at du enten skal vande oftere eller sjældnere. Vand som udgangspunkt kun når jorden er tør.

Du kan finde specifikke plejebeskrivelser under den enkelte plante her på hjemmesiden.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×