Det lyse mødelokale

995 DKK

Stk.

Plantepakken til det lyse mødelokale indeholder: 

  • 1 Violinfigen 80-100 cm i terracotta krukke

  • 1 Zamioculcas Zamiifolia 20-35 cm i terracotta krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Der kan forekomme ændringer i plantevalg.

Beskrivelse

Mødelokale plantepakken fra Greenify indeholder 2 planter som egner sig perfekt til det lyse mødelokale. Plantepakken består af en større og en mindre plante. Den flotte violinfigen er slank og høj og egner sig perfekt til placering på gulv i et hjørne eller lignende. Planten giver karakter til rummet uden at optage for meget plads. Den mindre sansevieria egner sig til placering i vindueskarm eller på mødebordet.

Med denne plantepakke får du nemt transformeret det kedelige mødelokale til et indbydende og inspirerende rum.

Mødelokale plantepakken: nem planteindretning til det lyse mødelokale

Pakken består som udgangspunkt af en Violinfigen samt en Zamioculcas Zamiifolia. Begge planter er nemme planter, så sandsynligheden for succes er stor.

Gå på opdagelse blandt alle vores plantepakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Pleje

Alle planter i Junglepakken er nemme at passe, hvis du sætter dem på en placering med indirekte sollys og husker at give dem noget vand en gang i mellem.

Vanding: Hvis jorden er tør, må du altid godt vande dine planter. Hvis jorden derimod er fugtig, skal du vente et par dage til den er tørret op. Vi anbefaler at du vander dine planter ca. én gang om ugen, men indeklima og placering kan betyde at du enten skal vande oftere eller sjældnere. Vand som udgangspunkt kun når jorden er tør.

Du kan finde specifikke plejebeskrivelser under den enkelte plante her på hjemmesiden.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×