Det Mørke Mødelokale

1,495 kr.

Stk.

Plantepakken til det mørke mødelokale indeholder: 

  • 1 monstera 60-80 cm i lys Bau potte ø28 fra Ferm Living

  • 1 guldranke 25-35 cm i sort Hexagon potte str. XL fra Ferm Living

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Der kan forekomme ændringer i plantevalg.

Beskrivelse

Plantepakken til det mørke mødelokale fra Greenify indeholder 2 planter i forskellige krukker, som gør indretningens af mødelokalet nem og enkel. Pakken består af en mindre plante og en mellemstor plante i smukke krukker, som egner sig til de fleste placeringer. Stil den mindre plante på karm eller reol, og den mellemstore panter på gulv, reol eller den dybe karm. Planterne vil også stå flot sammen som karakterfuldt sæt.

Med denne plantepakke får du nemt transformeret det kedelige mødelokale til et indbydende og inspirerende rum.

Mødelokale plantepakken: nem og indbydende indretning til det mørke mødelokale

Pakken består som udgangspunkt af en Monstera i en smuk bau potte, samt en Guldranke i en hexagon potte – begge potter er fra Ferm Living. Guldranken er en såkaldt hængeplante som har en flot og karakterfuld vækst, som giver et frodigt udtryk til ethvert rum – placer planten så væksten kan få lov at kravle ud over karm eller reol. Begge planter er nemme planter, så sandsynligheden for succes er stor.

Gå på opdagelse blandt alle vores plantepakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Pleje

Alle planter i Junglepakken er nemme at passe, hvis du sætter dem på en placering med indirekte sollys og husker at give dem noget vand en gang i mellem.

Vanding: Hvis jorden er tør, må du altid godt vande dine planter. Hvis jorden derimod er fugtig, skal du vente et par dage til den er tørret op. Vi anbefaler at du vander dine planter ca. én gang om ugen, men indeklima og placering kan betyde at du enten skal vande oftere eller sjældnere. Vand som udgangspunkt kun når jorden er tør.

Du kan finde specifikke plejebeskrivelser under den enkelte plante her på hjemmesiden.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×