Fra 125 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst i et lyst rum

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hveranden uge

højde

Flere varianter at vælge imellem

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.

Beskrivelse

Mørkbladet Gummitræ (Ficus Elastica ‘Robusta’) er en smuk plante, som vil pynte ethvert hjem. Planten kommer fra Asien, og er én af de mest populære Ficus-arter. Lige som sine artsfæller er Gummitræet blevet brugt som stueplante i rigtig mange år. Denne version er mørkere i bladene end det grønne gummitræ.

Mørkbladet Gummitræ: Elegant og robust

Denne smukke plante er et fantastisk indspark til hjemmet. De smukke, robuste blade er iøjenfaldende, og træets farver lyser op i ethvert rum. Træet er relativt nemt at holde, hvis det står lyst og får tiltrækkeligt med vand. Du kan få planten med en gren eller tre grene.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Gummitræet er en klassisk stueplante, som har det godt i et lyst rum, gerne tæt på et vindue. Det kan godt tåle at stå i direkte sollys, men hold øje med det indover sommeren, når solen stråler er stærkest. Gummitræer er ikke glade for overvanding, så vand kun når jorden er tørret let ud.

Gød gerne dit Gummitræ i vækstsæsonen.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

Du kunne også være interesseret i...

TOP