Mørke lerkrukker med underfad

Fra 210 DKK

Ryd
Stk.

Nu kan du købe flotte, mørke lerkrukker uden fyld. Krukken har drænhul i bunden og medfølgende underfad, som gør det nemt for dig at holde dine planter flotte!

Størrelse: Ø18, Ø25, Ø34, Ø41, Ø50

Beskrivelse

Mørke lerkrukker giver dine planter de bedste vækstbetingelser. Krukkerne er let hvidkalkede for et mere rustikt udtryk. I bunden er der hul, så overskydende vand kan løbe fra.

Mørke lerkrukker: Moderne og tidløse

Med 5 forskellige størrelser er der helt sikkert en mørk lerkrukke, som passer til lige netop din plante. Priserne er inklusiv underfad, så du nemt kan give dine planter de bedste betingelser. Plantetilbehør og krukker er en vigtig del i planternes trivsel. Om du er på udkig efter gødning, krukker, bøger eller andet. Vi har samlet alt det vigtige lige her!

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine krukker.

pleje

Krukkerne er af organisk materiale (ler) og hverken lakeret indvendig el. udvendig. Krukkerne kan derfor variere i udtryk og man kan opleve at kalk trænger igennem krukken pga. varme/kulde forhold, som vil lægge sig på overfladen af krukken som et hvidt krystalliseret lag – dette kan fjernes med en fugtig klud.

TOP
×