895 DKK

Denne pakke er sammensat til særligt til mørke placeringer, hvor der er begrænset naturligt lys. Det er planter, der trives på mindre lyse placeringer og i nordvendte vindueskarme.

  • 1 Monstera el. lignende i mørk ø18 lerkrukke

(Hexagonkrukkerne bruges som skjuler – de mørke lerkrukker har tilhørende underfade)

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Stk.

Beskrivelse

Det er ikke altid let at finde ud af  hvilke planter, der egner sig til den mørke vindueskarm. Det er ikke alle planter, der trives lige godt på en mørkere placering. Vi har derfor lavet en plantepakke med nemme planter, som passer lige netop til den mørke vindueskarm.

Plantepakken til den mørke vindueskarm

Vi har udvalgt planter, der egner sig godt til til den lysfattige placering i den nordvendte vindueskarm. Vi har sammensat en pakke, som rummer både en lille og mellemstor plante med forskelligt udtryk, så du kan skabe en skøn ‘urban jungle’-vindueskarm.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst plejer dine planter, så kan du booke Freja til at komme ud og gå det hele igennem sammen med jer! Læs mere om vores Planteservice lige her!

..

Pleje

Alle planter i denne pakke er nemme at passe og har det godt i din nordvendte vindueskarm.

Vanding: Obliqua og Pilea kan godt lide, at deres jord tørre ud mellem vanding, så pas på med at sjatvande.

Lys: Obliqua og Pilea trives begge på en lidt mørkere placering inde i rummet eller i en nordvendt vindueskarm. De kan ikke lide direkte lys, da det er med til at branke deres blade.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP