Mørkeblå Bau krukke
Flere størrelser

Fra 345 kr.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Ferm Bau Pot er til dig, som elsker den nordiske farvepalette. Den smukke krukke fåes i flere farver og med tilhørende underfad, som hæver planten op fra gulvet. Perfekt til rum med gulvvarme!

Materiale: Galvaniseret og pulverlakeret stål.
Størrelse: S: H: 28 x Ø: 18 cm // L: H:38 x Ø 28 cm

          

Beskrivelse

Mørkeblå Ferm Bau krukker er tidløse og et godt valg til dine planter. Krukkerne har drænhul i bunden og kommer med et underfad, så overskydende vand ikke løber ud. Derudover er underfadet hævet fra jorden, hvilket kan være en fordel hvis du har gulvvarme. Kombiner de forskellige farver og skab et personligt udtryk.

Mørkeblå Ferm Bau krukke: Tidløst design

Drænhullet i bunden sikrer, at overskydende vand kan løbe fra, så dine planter ikke står med rødderne i vand og rådner. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal putte i den, så klik på fanen ‘Hvilke planter passer til?’ ovenfor og se vores anbefalinger til de forskellige størrelser.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

Plantetilbehør og krukker er en vigtig del i planternes trivsel. Om du er på udkig efter gødning, krukker, bøger eller andet. Vi har samlet alt det vigtige lige her!

Hvilke planter passer til?

Det kan være svært at gennemskue, hvilke planter, der passer i de forskellige størrelser Bau Pots. Vi har derfor samlet vores anbefalinger til de smukke krukker:

S: Guldranke (25-35 cm) – Strelitzia reginae (25-35 cm) – Philodendron Silver Sword (25-45 cm)

L: Monstera (60-80 cm) – Broget Fatsia (50-70 cm) – Lykkekastanje (70-90 cm) – Strelitzia nicolai (90-110 cm)

Det vil være en god idé at skrive, at planterne skal passe ned Bau Pot, så finder vi nemlig de planter der passer til i størrelsen!

TOP
×