Monstera adansonii

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Placeres lyst uden direkte sollys

vand2

Giv mig vand ca. 1-2 gange hveranden uge

højde

Ca. 25-35 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110045000000000 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Monstera Adansonii (Monstera adansonii) er en lidt anderledes stueplante, som blev meget populær for et par år siden, lige som sin slægtsfælle Monstera Deliciosa. Den stammer fra regnskovene i Syd- og Mellemamerika. Den tropiske plante har et specielt og anderledes udtryk, som gør den til et oplagt plantevalg.

Monstera adansonii: En trendy plante

Adansonii kaldes også for Swiss Cheese Plant på grund af dens naturligt hullede blade. Dette gør, at den bedre kan modstå kraftig blæst og tunge regndråber i naturen. Ligheden med bloggerplanten Monstera Deliciosa gør den til en eftertragtet indendørsplante. Den er forholdsvis nem at holde, vokser relativt hurtigt og er en misundelsesværdig tilføjelse til dit hjem. Lad den se skøn ud ved at kravle ned over en reol, eller hæng den op i en hængekrukke.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Adansonii, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørsjungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger selv, vi tilplanter og leverer direkte til din dør!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Adansonii trives bedst i indirekte sollys, men kan også godt klare sig lidt længere inde i rummet. Lad den tørre ud imellem vandingerne, men begynder planten at blive slap, er det tid til at vande. Den gror bedst i fugtig luft, så sørg for at give den et bad en gang i mellem. Det vil den sætte pris på!

Monstera arters plantesaft giftig og kan virke irriterende, så vær opmærksom på børn og dyr. Læs mere her!

Du kan med fordel gøde din plante i vækstsæsonen!

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×