Monstera adansonii

Fra 75 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Placeres lyst uden direkte sollys

vand2

Giv mig vand ca. 1-2 gange hveranden uge

højde

Ca. 25-35 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110045000000000 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Monstera Adansonii (Monstera adansonii) er en lidt anderledes stueplante, som blev meget populær for et par år siden, lige som sin slægtsfælle Monstera Deliciosa. Den stammer fra regnskovene i Syd- og Mellemamerika. Den tropiske plante har et specielt og anderledes udtryk, som gør den til et oplagt plantevalg.

Monstera adansonii: En trendy plante

Adansonii kaldes også for Swiss Cheese Plant på grund af dens naturligt hullede blade. Dette gør, at den bedre kan modstå kraftig blæst og tunge regndråber. Ligheden med Monstera Deliciosa gør den til en eftertragtet plante. Den er forholdsvis nem, vokser relativt hurtigt og er en misundelsesværdig tilføjelse til dit hjem. Lad den kravle ned over en reol, eller hæng den op i en hængekrukke.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Adansonii trives bedst i indirekte sollys, men kan også godt klare sig lidt længere inde i rummet. Lad den tørre ud imellem vandingerne, men begynder planten at blive slap, er det tid til at vande. Den gror bedst i fugtig luft, så sørg for at give den et bad en gang i mellem. Det vil den sætte pris på!

Monstera arters plantesaft giftig og kan virke irriterende, så vær opmærksom på børn og dyr. Læs mere her!

Du kan med fordel gøde din plante i vækstsæsonen!

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×