175 DKK385 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Placeres lyst uden direkte sollys

vand2

Giv mig vand ca. 1-2 gange hveranden uge

højde

Ca. 25-35 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd

Beskrivelse

Adansonii (Monstera adansonii) er en lidt anderledes stueplante, som blev meget populær for et par år siden, lige som sin slægtsfælle Monstera Deliciosa. Den stammer fra regnskovene i Syd- og Mellemamerika. Den tropiske plante har et specielt og anderledes udtryk, som gør den til et oplagt plantevalg.

En trendy plante

Adansonii kaldes også for Swiss Cheese Plant på grund af dens naturligt hullede blade. Dette gør, at den bedre kan modstå kraftig blæst og tunge regndråber. Ligheden med Monstera Deliciosa gør den til en eftertragtet plante. Den er forholdsvis nem, vokser relativt hurtigt og er en misundelsesværdig tilføjelse til dit hjem. Lad den kravle ned over en reol, eller hæng den op i en hængekrukke.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Adansonii trives bedst i indirekte sollys, men kan også godt klare sig lidt længere inde i rummet. Lad den tørre ud imellem vandingerne, men begynder planten at blive slap, er det tid til at vande. Den gror bedst i fugtig luft, så sørg for at give den et bad en gang i mellem. Det vil den sætte pris på!

Monstera arters plantesaft giftig og kan virke irriterende, så vær opmærksom på børn og dyr. Læs mere her!

Du kan med fordel gøde din plante i vækstsæsonen!

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP

Personlig levering i hele Storkøbenhavn

FRI LEVERING OVER 1500 DKK

Privatlevering

Bestil senest søndag og få leveret allerede tirsdag ml. 16-22.

Afhent selv i vores butik fra onsdag ml. 11-18.

 

Virksomhedslevering

Bestil senest tirsdag og få leveret allerede torsdag ml. 10-17.

 

Køb for min. 500 DKK for levering direkte til døren