Monstera i terracotta krukke med underfad + Greenify Fugtmåler

350 kr.

Stk.

spirer1

Nem

placering5

Trives bedst i din stue uden direkte sol

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Monstera (Monstera deliciosa), også kaldet Fingerfilodendron, er en meget populær stueplante.

Planten er kendt for sine store karakteristiske, grønne og mørkegrønne blade med dybe fliger. Den er også kendt for sin taknemmelighed når det kommer til pasning. Den er nemlig super nem at passe!

Monstera: Den alsidige favorit

Den smukke plante fik en masse opmærksomhed fra både boligmagasiner, bloggere og indretningsarkitekter for et par år siden, men planten er faktisk blevet brugt som stueplante i rigtig mange år. Mange kan sikkert huske planten fra deres forældres eller bedsteforældres hjem. Nu har den altså fået en renæssance og nogen kender den måske i dag som “bloggerplanten”.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.

Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

pleje

Denne plante er en rigtig nem plante at holde. Planten er ret mørketolerant, men vokser hurtigst på en lys placering. Undgå direkte sollys om sommeren, da det kan give bladene brændmærker. 

Vand kun planten når jorden er tørret let ud – anvend vores fugtmåler til planter, som en hjælpende hånd til vandingen. Planten klarer sig fint i almindeligt stueklima, men den bliver glad for en overbrusning engang imellem, da det hæver luftfugtigheden. 

Trivsel af Monstera

Det er meget forskelligt om planter trives bedst i enten direkte sollys, indirekte sollys eller skygge. Denne plante stortrives i et rum uden direkte sol.

Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i plantens behov inden du placerer den i dit hjem. Dine planter kan få brug for lidt hjælp med tiden, alt afhængigt af sæson og vejr, og plantetilbehør er derfor en vigtig del i dine planters trivsel.

Det er en god idé, at anskaffe sig et plantepleje kit og andre planteplejeprodukter, som kan hjælpe dig og dine planter med at trives godt – fx vores Greenify Fugtmåler eller et selvvandingsglas, som hjælper dig med at vande dine planter.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i deres vækstperiode med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

TOP
×