Monstera Siltepecana

Fra 90 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med indirekte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver 14. dag

højde

Ca. 20-30 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Monstera Siltepecana er en tropisk, klatrende plante i Monstera-familien. Der findes mere end 50 arter af Monstera, hvor Monstera Deliciosa, også kaldet ‘bloggerplanten’, nok er den mest kendte. Siltepecana kendes også som ‘Silver Monstera’ grundet plantens flotte, blågrønne blade med de fineste sølv aftegninger. Den har hjerteformede blade og lange, slanke stængler, der giver et flot og elegant look. 

Monstera Siltepecana:

Monstera Siltepecana er hjemmehørende i Syd- og Mellemamerika, hvor den i naturen hæfter sig fast på store træer og klippeskrænter. Planten har en klatrende vækst og kan nå en højde på op til flere meter i naturen.

Brug en mosstok til at yde ekstra støtte til dine klatrende planter. Ikke nok med at mossstokken gør din plante mere robust, så tilskynder den også væksten af større blade. Når din plante klatrer op af mosstokken, vil den føle støtten og naturligt producere større blade.

Er du på udkig efter flere stueplanter, om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære, så kan du blive inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter og leverer dem direkte til din dør.

pleje

Lys: Planten trives bedst på en placering med indirekte sollys. Undgå kraftigt, direkte sollys.

Vanding: Planten er ret god til at fortælle når den trænger til vand. Hvis saftspændingen ikke er høj nok, vil bladene krølle en smule sammen. Vand planten godt igennem og lad den tørre lidt ud mellem vandingerne.

Gødning: Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i planternes aktive vækstsæson fra marts-oktober med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

TOP
×