Monstera

Fra 125 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering5

Trives bedst i din stue uden direkte sol

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Monstera (Monstera deliciosa), også kaldet Fingerfilodendron, er en meget populær stueplante.

Planten er kendt for sine store karakteristiske, grønne og mørkegrønne blade med dybe fliger. Den er også kendt for sin taknemmelighed når det kommer til pasning. Den er nemlig super nem at passe!

Hvis du bestiller den mindste størrelse er planten meget ung. Derfor har den ikke så mange fliger i bladene endnu, men bare rolig de skal nok komme i takt med planten vokser.

Monstera: Den alsidige favorit

Den smukke plante fik en masse opmærksomhed fra både boligmagasiner, bloggere og indretningsarkitekter for et par år siden, men planten er faktisk blevet brugt som stueplante i rigtig mange år. Mange kan sikkert huske planten fra deres forældres eller bedsteforældres hjem. Nu har den altså fået en renæssance og nogen kender den måske i dag som “bloggerplanten”.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Monstera, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Denne plante er en rigtig nem plante at holde. Planten er ret mørketolerant, men vokser hurtigst på en lys placering. Undgå direkte sollys om sommeren, da det kan give bladene brændmærker. 

Vand kun planten når jorden er tørret let ud – anvend vores fugtmåler til planter, som en hjælpende hånd til vandingen. Planten klarer sig fint i almindeligt stueklima, men den bliver glad for en overbrusning engang imellem, da det hæver luftfugtigheden. 

Trivsel af Monstera

Det er meget forskelligt om planter trives bedst i enten direkte sollys, indirekte sollys eller skygge. Denne plante stortrives i et rum uden direkte sol.

Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i plantens behov inden du placerer den i dit hjem. Dine planter kan få brug for lidt hjælp med tiden, alt afhængigt af sæson og vejr, og plantetilbehør er derfor en vigtig del i dine planters trivsel.

Det er en god idé, at anskaffe sig et plantepleje kit og andre planteplejeprodukter, som kan hjælpe dig og dine planter med at trives godt – fx vores Greenify Fugtmåler eller et selvvandingsglas, som hjælper dig med at vande dine planter.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i deres vækstperiode med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

TOP
×