Monstera

Fra 125 DKK

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering5

Trives bedst i din stue uden direkte sol

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Monstera (Monstera deliciosa), også kaldet Fingerfilodendron, er stadig en meget populær stueplante.
Planten er kendt for sine store karakteristiske blade med dybe fliger, men også sin taknemmelighed når det kommer til pasning.

Hvis du bestiller den mindste størrelse er planten meget ung. Derfor har den ikke så mange fliger i bladene endnu, men bare rolig de skal nok komme i takt med planten vokser.

Monstera: Den alsidige favorit

Den smukke plante fik en masse opmærksomhed fra både boligmagasiner, bloggere og indretningsarkitekter for et par år siden, men planten er faktisk blevet brugt som stueplante i rigtig mange år. Mange kan sikkert huske planten fra deres forældres eller bedsteforældres hjem, og nu har den altså fået en renæssance.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Monstera er en rigtig nem plante at holde. Planten er ret mørketolerant, men vokser hurtigst på en lys placering. Undgå direkte sollys om sommeren, da det kan give bladene brændmærker.Monstera er især kendt for sine smukke fligede blade, de begynder at vise sig når planten er nået en hvis alder, herefter bliver de dannet afhængigt af hvor meget lys planten får. Vand kun planten når jorden er tørret let ud. Monstera klarer sig fint i almindeligt stueklima, men den bliver glad for en overbrusning engang i mellem, da det hæver luftfugtigheden.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×