Fra 60 DKK

Giv dine planter ekstra støtte og simuler deres naturlige vækstbetingelser de kender fra junglen.

Mosstokkene er sammensættelige og findes i flere forskellige størrelser.

Materiale: Kokos & naturgummi

Ryd
Stk.
Varenummer (SKU): 331064000000000 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

De fleste af vores stueplanter stammer fra tropiske steder i verden hvor de dybt inde i regnskoven klatrer op ad store træer i søgen efter mere sollys, ret sejt ikke?

Planter som Monstera, Philodendron ‘Silver Sword’, Guldranke, Marble Queen, Hjertephilodendron og Philodendron ‘Brasil’ er alle klatreplanter som i deres naturlige levesteder sætter sig fast på store træer og klippeskrænter ved hjælp af luftrødder og derfra vokser op fra den mørke skovbund.

Mosstok: Få det fulde ud af din indendørs jungle!

Brug en mosstok til at yde ekstra støtte til dine klatrende planter. Ikke nok med at mossstokken gør din plante mere robust, så tilskynder den også væksten af større blade. Når din plante klatrer op af mosstokken, vil den føle støtten og naturligt producere større blade.

Vores mosstokke er lavet af kokosfibre og naturgummi vids tekstur gør det let for klatreplanter at hæfte sig fast på. Mosstokkene er sammensættelige og findes i flere forskellige størrelser. På den måde kan du samle netop den mosstok som passer bedst til din plante. Når planten vokser op over mosstokken kan du nemt og enkelt tilkoble et nyt stykke mosstok.

Yderligere information

Vælg størrelse

110 cm, 120 cm, 60 cm, 80 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mosstok”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

TOP