Mosstok

Fra 60 kr.

Ryd
Stk.

Giv dine planter ekstra støtte og simuler deres naturlige vækstbetingelser de kender fra junglen.

Mosstokkene er sammensættelige og findes i flere forskellige størrelser.

Materiale: Kokos, naturgummi og træ

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

De fleste af vores stueplanter stammer fra tropiske steder i verden, hvor de dybt inde i regnskoven klatrer op ad store træer i søgen efter mere sollys – ret sejt!

Planter som Monstera, Guldranke, Marble Queen, Hjertephilodendron og Philodendron ‘Brazil’ er alle klatreplanter, som i deres naturlige levesteder sætter sig fast på store træer og klippeskrænter ved hjælp af luftrødder og derfra vokser op fra den mørke skovbund.

Mosstok: Fuldend din indendørs jungle!

Brug en mosstok til at yde ekstra støtte til dine klatrende planter. Ikke nok med at mossstokken gør din plante mere robust, så tilskynder den også væksten af større blade. Når din plante klatrer op af mosstokken, vil den føle støtten og naturligt producere større blade.

Vores mosstokke er lavet af kokosfibre og naturgummi hvilket har en tekstur, der gør det let for klatreplanter at hæfte sig fast på. Mosstokkene er sammensættelige og findes i flere forskellige størrelser. På den måde kan du samle netop den mosstok, som passer bedst til din plante. Når planten vokser op over mosstokken kan du nemt og enkelt tilkoble et nyt stykke mosstok.

Plantetrivsel

Plantetilbehør og krukker er en vigtig del i planternes trivsel. Vi har et nøje udvalgt sortiment af krukker og potter, der passer perfekt til indretning af planter. Krukkerne og potterne findes i mange farver og materialer, som stål og terracotta/lerkrukker.

Skån dine overflader og sæt filtdutter/filtdupper under dine krukker og potter, så de ikke ridser gulvet. Derudover vil det også være en fordel at sætte dine planter på et rullebræt med hjul, så de nemt kan vendes og flyttes rundt.

Om du er på udkig efter gødningkrukker, bøger eller andet – vi har samlet alt det vigtige lige her!

Yderligere information

VægtN/A
Vælg størrelse

, , ,

TOP
×