Nandina Domestica

Fra 225 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering i sol eller halvskygge

vand2

Vand når jorden føles tør

højde

Ca. 40-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Nandina Domestica er en stedsegrøn busk med en kompakt vækst. Busken garantere et farverigt indspark til dit uderum med sine røde og grønne nuancer som skifter ved hver årstid.

Nandina Domestica: Brandvarme farver året rundt

Busken er ca. 40-60 cm høj og kan blive op til 1 meter. Busken er fuld hårdfør ved almindelig dansk vinter og egner sig til tilplantning i krukke. Ny vækst dukker frem i en brændende rød nuance, der ældes til en rig grøn farve med tiden. Glæd dig over en grøn og farverig altan året rundt!

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Nandina Domestica trives i fugtig, veldrænet jord og på en solrig placering, men den trives også fint på en placering med delvis skygge.

TOP
×