Fra 245 DKK

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst på din solrige altan

vand1

Vandes i forhold til vind og vej

højde

100-120 cm – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.

Beskrivelse

Nordmannsgran (Abies Nordmanniana) er et fint klassisk kegleformet stedsegrønt nåletræ med flotte mørkegrønne nåle. Træet er velegnet til at grave ned i haven, eller i en krukke på altanen eller terrassen.

Træet kan sagtens klare både vinter og sommer her i landet, og trives bedst på en placering i sol eller halvskygge. Den er vindstærk og fuldt hårdfør i det danske klima.

Nordmannsgran: Grøn altan året rundt

Når vi leverer din Nordmannsgran er den cirka 100-120 cm høj med krukke. Du kan vælge at få den leveret i vores helt egen Greenify krukke med vandreservoir.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Normannsgran er et taknemmeligt træ, der kan trives på en placering både i sol og halvskygge, og som er hårdført og derfor tåler vind og vejr sommer og vinter. Sørg for at din Normannsgran får godt med vand indover sommeren.

TOP